Qui som?

L’agost del 2008 neix un nou Club a la ciutat comtal: Barcelona Atletisme.

Aquest nou club és fruit de l’evolució del Poppyteam Atletisme, una associació d’atletes, amics i companys d’entrenament, que participen de diferents especialitats i que manifesten interessos diversos dins del món de l’Atletisme amb un interès comú: col·laborar en el creixement de l’atletisme.

Barcelona Atletisme afronta, doncs, 3 vessants molt clares en l’atletisme.

La primera és una vessant atlètica i competitiva. Els membres del Club, d’edats compreses entre la categoria juvenil i veterana, s’entrenen per a diferents proves i amb objectius ben diversos: des de l’esport salut fins a la participació en Campionats Internacionals, passant per proves en Ruta o Campionats Autonòmics i Estatals. Hi ha cinc entrenadors que s’encarreguen de cinc grups ben diferenciats: un grup d’atletes iniciats a l’atletisme i d’esport salut; un altre d’atletes de ruta; un altre de saltadors, tanquistes i velocistes de competició, un altre de fondistes i un darrer de velocitat prollongada, joves, mig-fondistes i fondistes.

La segona vessant és l’organitzativa. Barcelona Atletisme no només pretén ser un club més, sinó que vol implicar-se en la millora de l’atletisme a la Ciutat, de manera que afronta amb il•lusió l’organització tècnica d’encontres atlètics, com ara el Km de les Corts, el Meeting Català de Veteranes i Veterans, o el Cros Contra les Violències de Gènere.

I lligada a aquesta segona vessant, apareix la tercera: la de promoció de l’esport en edat escolar. Conjuntament amb el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, Barcelona Atletisme organitza “l’atletisme en pista”, jornades en què els escolars prenen contacte amb les diferents proves atlètiques de forma lúdica, formativa i competitiva. Arran d’això, aquesta temporada hem inaugurat l’Escola d’Atletisme, dirigida a atletes d’entre 5 i 15 anys que vulguin conèixer el nostre esport.”

Com trobar-nos

  • El centre neuràlgic del Club el podeu trobar totes les tardes a partir de les 18 h a les pistes d’atletisme de la Mar Bella, Avinguda Litoral, 86-96, Barcelona.
  • Si et vols posar en contacte amb nosaltres per ampliar informació o pel que sigui, passa’t per la Mar Bella o envia un correu a bcnatletisme@gmail.com