Equip tècnic

La temporada 2016-2017 segueix en la línia d’arribar a oferir atletisme a tot aquell i aquella que s’ho proposi. Seguim ampliant dies d’entrenament, horaris i estructura en l’Escola d’atletisme, tot oferint un nou grup d’atletisme en anglès, i reforcem el nostre equip absolut amb noves incorporacions i un bon gruix d’atletes sortits de l’Escola.

A l’Escola, en pista de la Mar Bella, extraescolars i Príncep de Girona, comptarem amb la quinzena de monitors que vetllen per un bon aprenentatge tècnic acompanyat de motivació i valors. Els responsables per categories en principi seran:

* Pre-benjamins (2010 i més petits): Maite Ugarte

* Benjamins (2008 i 2009): Cristina Saladrich

* Alevins (2006 i 2007): Artur Celma

* Infantils (2004 i 2005): Arnau Parareda

* Cadets (2002 i 2003): Andrea Piñera

I pensant en els adults, els nostres entrenadors de referència del Club, que faran el seguiment tècnic i planificació de la temporada, són:

* Velocitat: Artur Celma. Presencialment dilluns i dimecres de 19.00 a 21h.

* Tanques: José Javier Sánchez Torrejón (“Torres”). Presencialment dimarts i dijous de 19.00 a 21h.

* Llançaments: Marc Frutos. Presencialment dilluns i dimecres de 19.00 a 21h. Compta amb l’ajuda voluntària del José Miguel Delgado.

* Salts i proves combinades: Manolo Macías. Presencialment dimarts i dijous de 19.00 a 21h. Compta amb l’ajuda voluntària per a perxistes del Juanpe Casamayor.

* Velocitat prolongada, migfondistes i fondistes de pista: Sandra Alonso. Presencialment dilluns i dimecres de 19h a 21h.

Tots els grups poden patir alguna modificació en horari o responsable, però vetllarem perquè tots els nostres atletes puguin disposar d’un entrenador que els faci el seguiment, i perquè tothom que ho desitgi pugui conèixer l’atletisme i pugui assolir els seus objectius atlètics. Per a qualsevol informació addicional, no dubteu a contactar amb nosaltres a bcnatletisme@gmail.com